تغییر زمان آزادسازی فصل صید میگو در استان بوشهر

مدیرکل شیلات استان بوشهر از تغییر زمان آزادسازی فصل صید میگو و مدت زمان دریابست خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا، عقیل امینی ظهر یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به گزارش‌های دریافتی از سازمان هواشناسی استان بوشهر در خصوص نامناسب بودن شرایط جوی در تاریخ‌های اعلام شده و به منظور حفظ ایمنی صیادان و همچنین تردد ایمن شناورهای صیادی، تاریخ آزاد سازی فصل صید میگو در استان و و مدت زمان دریابست تغییر کرد.

مدیرکل شیلات استان بوشهر افزود: بر همین اساس تاریخ آزاد سازی فصل صید میگو در استان بوشهر در روز شنبه ۱۱ مرداد ماه جاری رأس ساعت ۶ صبح برای قایق‌های صیادی و روز یکشنبه ۱۲ مرداد ماه رأس ساعت ۶ صبح برای لنج‌های صیادی اعلام می‌شود.

او ادامه داد: به منظور حفاظت از ذخیره میگو، تا تاریخ‌های اعلام شده از دریا روی تمامی شناورها جلوگیری به عمل می‌آید و به هیچ شناوری اجازه دریا روی و فعالیت صیادی داده نخواهد شد.

میگو غذایی دریایی و خوشمزه بوده که طرفداران بسیاری در بین گردشگران دارد و غذاهایی چون دم‌پخت میگو، قلیه میگو، میگو سوخاری و میگو کبابی از آن تهیه می‌شود و هم‌چنین علاقه‌مندان زیادی برای  آشنایی با چگونگی صید و خرید میگو در این فصل، به استان بوشهر سفر می‌کنند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404050600257
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha